lördag 16 januari 2010

Så har man varit på premiär...

Så nu har man varit på premiär..
Det börja med att jag kom iväg hyffsat från jobbet med bussen hemåt, det var ju bara till att i stort sett vända hemma men hann med ett litet glas vin i alla fall. Det är ju fredag.
Så iväg med spårvagnen och väl på den skulle jag stämpla för två vuxna och det fungera som vanligt inte. Sedan inte en bokstav av hur man beställde sms-biljett. Det skall vara en kod man sms:ar till Västtrafik. Det var bara till att gå av på Redbergsplatsen, vi skulle ju ändå byta vagn till en annan för att komma till bion. Inte en enda information på hållplatsen heller. Men vi tog vagnen när den kom som var av nyare slag och på den så fanns informationen. Tack för det.

Väl på bion så hann vi men en Carlsberg (öl alltså) var, då VIP-salongen har en egen bar. Denna gång var vi lite tidigare även om det inte var lång tid före det skulle börja.
Sedan var det då dags och gå ner i salongen där man sitter i egna skinnfåtöljer som är fällbara. Riktigt trevligt. Dricka och popcorn ingår som man plockar med sig alldeles utanför.

Väl så börja filmen efter ett slag av all dess reklam och reklam om filmer som alltid går före. Först börja den med att texten gick lite nedanför bilden.. konstigt.. visst är det en svensk film men de pratar serbiska eller jugoslaviska sinsemellan och då behövs ju texten..som vi som sagt inte kunde läsa. Liten stund senare så flytta det upp texten och tänkte då gott nu kan man vara med.. eller hur.. nu blev hela skärmen svart...
Då kom det ut en kille som sa att den fastnat. Då går fortfarande biofilmer på rulle, eller??
De fick igång den efter någon minut och sedan bar det av.
Den var bra men ganska långt ifrån boken. De har helt hittat en nästan helt ny story så det var mycket i filmen som inte stämde med boken. Så där fick man för att man skynda sig och läsa den. Dock fick man ju koll på karaktärerna före.
Var ju lite förberedd på att den skulle vara lite annorlunda än boken då de talat om filmen på olika nyhetsprogram på tv hela veckan.
Dock är den väl sevärd men behöver absolut inte läsa boken före.

Må Väl
//S

2 kommentarer: