torsdag 21 januari 2010

Dagen efter...

Då har man kommit hem efter mässdagar i jönköping.
Det krävs ju lite planering när man skall vara borta ett par tre dagar utan hundar..
Tar en tur runt i västsverige som sedan avslutas i skara på måndagkvällen. Tisdagmorgon blir det lite jobb på distans och sedan iväg mot jönköping då det skulle vara stort branch-föredrag på Jönköpings Konferens & Hotell. Ett alldeles ganska nybyggt hotell komplex strax ovanför A6 affärscentrum. Det var ett riktigt bra föredrag, tur att vi fick några bensträckare under tiden.
Sedan fick vi inte plats på detta hotell utan fick ett alldeles nyöppnat nere vid sjön. Ett kanonfint hotell & vandrarhem. När vi kom till hotellet så vart det incheckning, lite avkoppling till lite vin som jag hade med mig, gick bort till kollegorna som hade rummet i helt andra ändan av hotellet med flaskan i väskan.. hihi.. Sedan var det ner i baren innan taxin skulle komma och köra upp oss igen till hotellet vi var tidigare på.

God middag och trevligt sällskap som vanligt på deras middagar och tillställningar så kom man tillbaka till kudden vid halv två. Upp igen då vid sju och mässa i en hel dag på Elmia. Stenhårt golv som vi vet att alla de här mässor har blir man tröttare än trött, inte bara i huvet efter kvällen utan också i fötterna.
Senare på eftermiddagen så var ju att samla upp hundar igen och tillbaka hemma vid halv nio lagom till att sverige skulle möta polen i handboll. Lagom seg i kolan titta man lite men när man förstod att de skulle förlora denna matchen med var det lika bra och gå och lägga sig.
Stensov hela natten. Idag känner man sig som en ny människa på jobbet.
Handbolls vilodag idag och laddar för match imorgon mot tyskland. Får hoppas på bättre chans där då.
//S

1 kommentar:

  1. Handbollen ä död nu! Vi har ingen chans. Nä hockey ska det va! FBK tex som går från klarhet till klarhet. Ikväll ska jag se hur HV-LHC går.
    HH

    SvaraRadera