onsdag 27 januari 2010

Återblick och framtida...

Ja så igår kom man till jobbet och det var bara 17grader, värmen hade pajat igen. Men denna gång var det fortare på att laga och det var gjort när jag kom. Så det var lovat att värmen skulle komma. Men det tog tid. Från förra gången så har det köpts in värmefläktar, till min stora glädje som är så frusen normalt. Alltså på på full fräs och stängd dörr.. på ett nafs så var det 24 grader :)
Då måste till och med jag erkänna att det var dags och stänga av fläkten för en stund.
Annars en lugn kväll vid tvn och datorn med diverse uppdateringar på hemsidor lite här och där.. till en spännande match i handboll mellan norge och danmark som i slutsekunden på straff blev vinst till danmark. Sverige är ju inte med men får ju hålla koll på grannarna lite också, eller hur?


På lördag bär det av till Häromi på tjörn med vännen Carina för lite shopping av hundprylar.. Alltid lika roligt att åka dit då de har väldigt mycket mer än vad de har med sig på utställningarna.
Söndag blir det medlemsmöte med föreläsning med Anders Lundin "från valp till färdig fågelhund" skall bli riktigt intressant...Han är duktig, har både haft/har brittiska och kontinentala fågelhundar.

Sedan laddas det för vårt årliga arrangemang Inofficiella utställningen i Sätila. Anmälningarna pågår för fullt.. Se mer info http://www.avance.pp.se/VFK/

//S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar