måndag 10 maj 2010

Helgen som gick

På lördag fick vi besök av vännerna från Molkom, äntligen kan de ta med sig alla hundarna komma. Vi hade totalt sju stycken hundar i Örjans lägenhet i Skara. Det gick alldeles ypperligt. Snälla hundar, fem rödingar, en pointer och en vorsteh.
Lördagen avslutades med go middag bestående av grillad oxfilé, bearneaise sås och potatisgratäng.



Söndagen bar det av inte så tidigt då det inte är så långt och åka men iaf så att man kommer i tid och kan sätta upp tält utan att stressa.
Nu skulle det inte enligt beräkning av antal hundar krocka mellan Nilla och Louis men naturligtvis lyckades det göra det.

Landinarnas Nilla "Nilla" från juniorklass/juniorclass blev bästa tik samt BIM/BOS, väl godkänt tycker jag första gången. En glad ägare blev det när hon lämnades tillbaka på söndag kväll. Grattis Ulla-Britt!



Tomas hade jag frågat och förberett före utställningen och när han inte kom förrän i stort sett förrän han skulle in i ringen så blev det lite tumult men löste sig perfekt. Tack Tomas, du gjorde ett strålande jobb!
East Meadows Louis Armstrong "Louis", unghundsklass/youthclass - 2:a plats med hp



East Meadows Heading For Business "Brollan" som flytta till Götene för ett par månader sedan kom på besök till utställningen.



East Meadows I´ve Got A Feeling "Lynley" blev 4:a i öppenklass med ck.






East Meadows Jazz Summer "Summer" kom trea i ungtiksklassen med hp.



Kennel East Meadows Uppfödargrupp - 3:a med hp



Pålamalmens Donna var på utställningen första gången och slutade med slät etta. Men riktigt snygg och med lite mer rutin så kommer hon bli vass. Grattis!



Blomsterarrangören fixar med blommorna i finalringen strax innan det börjar.



Hjälpte Torgny med hans Cirrus i Chippens avelsgrupp och vi blev 2:a i finalen.



Don´t-Blame-Me "Chippen" själv sedan slog till med att bli BIR och BIG-1, dock oplacerad i BIS:et senare. Barnbarn till Kasper. Grattis Barbro och Marita samt Jenny som ställer honom.



Foton för dagen stod Örjan Magnusson för.
Dagen blev lång så tur att man inte har så långt hem till Skara. Avslutas med ännu mer oxfilé och en stilla kväll med sverige spela mot norge i ishockey vm.

//Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar