söndag 28 februari 2010

Kaotiskt...men ett OS-BRONS

Hela veckan har man förberett VFKs årliga inofficiella utställning, katalog skall tryckas, priser skall delas upp (för och slippa stå i kallt ridhus så tänkte jag gör det direkt på jobbet innan vi kör upp det). På fredag eftermiddag kom Patrik med sin stora bil, bra med stora bilar men ibland blir även de fulla. Då Inger också fick komma förbi och hämta resten samt mig så så blev det.

Då på väg upp till Sätila får Inger samtal att vi inte får vara i ridhuset. Vi båda blev helt handfallna sittande i bilen och sa "-Va gör vi nu?"

Det var ju några som kommit upp före oss och när vi kom upp hade de löst det med att utrymma diverse vagn- o maskinhallar för att få plats med fem ringar.

Vi löste det ganska bra och kvällen blev sen. Hem och lägga sig en stund på kudden för att bli hämtad tidig för en dag att skriva kritiker för en 80 hundar ungefär..

Det gick faktiskt i förhållande till vad vi hade riktigt bra. På morgonen fick man prata med en del och förklara för varför det var som det var och många förstod då att vi gjorde vad vi kunnat för att genomföra detta.
Tack alla för er förståelse.

Nu laddar vi om för nästa år och hoppas att vädret är bättre nästa år, även om det är trevligt med snö men kanske mer med måtta.





Lördagskvällen så tar Sverige ytterligare en medalj, denna gång ett BRONS.
André Myhrer i herrarnas slalom står för detta!


(aftonbladet.se)

Nu återstår en söndag med tvätt och städ samt trimning av hundar.

//S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar