tisdag 9 mars 2010

Helgens ISF-utställningar

Ja så har man varit på årets första isf-utställningar, två till antalet på samma helg dessutom. Inget man hänger i merit-trädet men lite roligt och träffa alla irländarfolk på samma plats.

Lite resultat från helgen... vi börjar med veckan...
Veckan börja med att jag fick stryka Louis, ögoninflammation var inget man åker på exteriörbedömning på, båda fick ändå trimmas och Lynley fick badas och fönas. Sedan vidare mot Skara på fredag eftermiddag som på vägen skulle möta Marina som skulle ta Zidane över helgen. Hon blev stående i Göteborg i hur lång kö som helst och tog nästan 2,5 timma att ta sig igenom. Ja det blev ett fasligt väntande men hade ju inte bråttom och boken med mig så fick ju nästan lyssnat klart på den. Ryggen börja göra sig påmind av ryggskottet som jag hade i början på veckan men bara till och ta det lugnt så brukar det gå bra.

Sedan blev det en lugn kväll i Skara för att sedan på lördag morgon åka till Örebro och möta upp Lena. Min bil fick stå på Tomas och Marias parkering, varför köra samma sträcka med två bilar när man kan låta bli. Stort tack till er.

Lördagen börja med att ryggen inte ville vara med men kom ner till bilen i tid med Örjans hjälp, det gick bra vägen upp till Örebro i solens sken från öster, totalt rakt in i bilen men får inte klaga.. det är ju skönt att den är framme ändå.
Väl i Örebro, parkerat bilen, hund och packning in i Lenas bil och iväg till Vingåker. Dags och ta tabletter så man kan springa med alla hundar man skall ställa. Det går bra med ryggen men inte lika bra med hundarna. Den bäst som var placerad på lördagen var Summer (EM Jazz Summer) som blev femma i ungtiksklassen med hp. Tikdomare för dagen var Cathy Loughlin, Irland.
På söndagen så blir åter femma men idag med CK, domare idag var Jos de Meijer, Holland.



På söndagen blev Yaya (EM I´ll Follow the Sun, mamma till Summer och Louis) fyra i öppen 1.


Hjälpte senare under söndagen Jenny och Gerd med Zero i bästa hane och han blev femma.
Snygg som bara den, samt barnbarnsbarn till Kasper, extra roligt!

(foto till samtliga tre bilder är Camilla Östman)


Söndagen börja med ett jätte ryggskott och stapplade in i utställningshallen och trodde inte att det skulle gå och ställa hund idag. Lena förberedde sig att få gå in i ringen men tack för att Malin har bra grejer så gick det alldeles utmärkt.. Tack Malin!
Stort grattis till Gerd för denna snygga pojke!

//S

1 kommentar:

  1. Vad genomlider man inte för att kunna ställa hund. Ett stort tack att du ställde mina hundar fast du hade så ont
    Lena

    SvaraRadera